Despre noi

Suntem o echipa specializata in oferirea de solutii complete pentru terenurile de sport cu gazon artificial si ne-am propus sa venim in sprijinul  sportivilor de performanta, a sportului scolar, dar a si celor care practica sportul in timpul liber. Urmarim  dezvoltarea, stimularea si libertate de miscare, dar si timpul petrecut cu familia. Scopul nostru este ca un numar tot mai mare de comunitati sa se bucure de beneficiile terenurilor de sport si de joaca.

 

Motivele pentru care firma noastra s-a impus pe piata au fost montajul profesionist, executia rapida a lucrarilor, garantia mare a gazonului artificial furnizat si buna intretinere a bazelor sportive amenajate. Cu noi puteti beneficia de consiliere cu experti in acest domeniu si va  asteptam oricand intrebrile cu mare interes.

 

Calitatea produselor nu este un lucru intamplator, ci este rodul atentiei cu care s-au ales materialele de-alungul celor peste 10 ani de experienta.

In prezent piata gazonului sintetic este invadata de produse de slaba calitate, iar noi prin partenerii nostrii dorim sa imbunatatim piata si sa implementam tehnologii de ultima generatie care sa aduca satisfactii de lunga durata clientilor nostrii.

 

Firma noastra colaboreaza numai cu producatori de gazon artificial din Olanda, Belgia, Germania si Cehia omologati FIFA, dar partenerul nostru principal este GREENFIELDS specilizati in dezvoltarea si productia de gazon de cea mai buna calitate, referintele lor la nivel mondial fiind extraordinare (3000 de terenuri de sport, dintre care 387 de fotbal certificate FIFA dintr un total de 2500). De asemenea, sunt considerati Producator Preferat FIFA, FIH si IRB, fapt ce ii claseaza in cercul de elita al producatorilor de gazon artificial.

 

Alegand firma noastra pentru proiectul dumneavostra  puteti fi sigur de:

1. Alegerea celor mai bune materiale si celor mai eficiente costuri

2. Siguranta

3. Optiuni multiple

4. Un pret bun

5. Garantie si durata de viata mare