Gazon sintetic multisport

Terenurile destinate activitatilor multisport cu gazon sintetic sunt intalnite mai ales in scoli si universitati, centre comunitare, cluburile sportive sau pensiuni unde este necesar sa fie realizat un compromis intre iubitorii jocului de fotbal, tenis si alte sporturi. Gazon sintetic multisport are inaltimea firului de 20 mm sau 25 mm si cu infill de nisip cuartos. Sunt terenuri de sport versatile robuste si aduce economii semnificative de costuri.

 

Terenurile multi-sport pot fi personalizate in culori vii si luminoase si au marcaje clare indiferent de vreme. Sunt non-alunecoase chiar si pe vreme umeda si nu produce taieturi si vanatai in urma cazaturilor. Gazonul sintetic multi-sport poate include marcaje cu linii pentru sporturi precum tenis, fotbal, volei, baschet, etc.

Alte avantaje: suprafete mai durabile si de lunga durata; rezista la decolorare; este reciclabil; absorbtie mai mare a suprafetei contribuind la caracteristici de sport imbunatatite pentru o serie de sporturi; customizarea culorii (verde, albastru, rosu, portocaliu).

 

Aceste terenuri artificiale multi-sport sunt ideale pentru institutiile de invatamant, cluburi sportive dar si proprietarilor de pensiuni, centre sportive private, etc.