Gazon sintetic tenis

Firma noastra foloseste in realizarea terenurlor de tenis cu gazon artificial produse de inalta calitate, adaptandu-se standardelor de calitatela atat pentru amatori care aleg sa isi petreaca timpul liber pe un teren de tenis, dar si pentru cei care practica tenisul la nivel de performanta. Terenul de tenis cu gazon sintetic este o suprafata construita din polipropilena sau fibre de iarba din polietilena cu intercalatii de nisip granulat. Montajul se poate realiza pe  fundatii de beton sau bitum cu o anumita inclinatie pentru scurgerea apei.

 

Ca si in cazul terenurilor cu gazon sintetic, cele de tenis necesita activitati de intretinere si costuri mult mai mici fata de alte suprafete de tenis. Gazonul artificial de tenis poate fi folosit chiar si pe vreme umeda, alunecarea fiind mai redusa, se usuca mai repede. Sunt durabile si confortabile, si se poate practica sport pe tot parcursul anului.

 

In functie de stilul de joc dorit, gazonul artificial de tenis este disponibil cu inaltimi de 10 si 20 mm.

Acest gen de terenuri de tenis sunt ideale pentru zone rezidentiale, cluburi de sport private sau de stat, parcuri, scoli si universitati cu terenuri outdoor sau indoor, etc.