Gazon sintetic fotbal

Pentru executia terenurilor de fotbal firma noastra colaboreaza cu producatori de gazon artificial din Olanda, Belgia, Germania si Cehia, producatori de gazon sintetic care sunt omologati FIFA.

 

Partenerul nostru principal este GREENFIELDS care sunt specilizati in dezvoltarea si productia de gazon sintetic de cea mai buna calitate. La nivel mondial referintele lor include peste 3000 de terenuri de sport, dintre care 387 de fotbal certificate FIFA. Sunt considerati Producator Preferat FIFA, FIH si IRB, fapt ce ii claseaza in cercul de elita al producatorilor de gazon artificial.

 

Pe gazonul artificial de pe terenurile de sport se poate face sport pe toata perioada anului cu cheltuieli de intretinere reduse. In executia terenurilor se foloseste gazon sintetic cu inaltimea firului de 40, 50 si  60 mm care realizat din polietilena si un infill din nisip cuartos si granule de cauciuc. In functie de proiectele solicitate avem mai multe categorii de gazon disponibile diferite ca raport calitate-pret-performante.

 

Terenurile de fotbal cu teren sintetic cresc confortul jucatorilor, absorb impactul la alunecari. Nu necesita activitati si costuri de intretinere majora. Sunt reciclabile si nu necesita ca firul de iarba sa fie tuns. Fiind realizat din materiale sintetice, nu se rupe precum gazonul natural, nu produce leziuni.